pärlplattor-som-du-kan-köpa-för-barn

Pärlplattor är det bra för barn att pyssla med?

Pärlplattor har på senare tid blivit otroligt populära bland barn, även om dem över längre tid också alltid varigt populära. Vi tror att detta del kan bero på att många vuxna gillar det faktum att barn leker med något annat än något som är digitalt, men det kan man inte säga med all säkerhet. Så vi måste ställa oss frågan, är det verkligen så bra för barn att pyssla med en pärlplatta?

Risker med att leka med en pärlplatta?

Som med det mesta annat finns det alltid en viss risk när barn ska leka med en pärlplatta, eller snarare med det små pärlor som dem leker med då. Anledningen till detta är att vi alla som har barn vet om hur gärna barn petar i sig saker i munnen, och framför allt små plastpärlor som kan förväxlas med godis för det minsta. Men vi tycker inte du behöver vara onödigt orolig, för dem har faktiskt hål i sig. Vilket gör att barnet utan problem ändå får luft om det skulle få det i halsen.

Vart köper man billiga pärlplattor?

När man kollar runt på nätet efter just pärlplattor så upptäcker man ganska snabbt att det finns många som säljer pärlplattor, och det kan vara svårt att hitta den som säljer dem billigast. Vi själva har alltid köp våra pärlplattor på en butik som heter Parlplattor.com, som nog är Sveriges största återförsäljare utav just pärlplattor. Hos dem kan du köpa pärlplatta med alla möjliga former och motiv, och dem är också ruggigt billiga.

Hur mycket plastpärlor behöver jag köpa till?

När det kommer till antalet plastpärlor du behöver köpa till dina pärlplattor så beror det helt och hållet på hur mycket du kommer att använda. Många barn tycker det är väldigt roligt ett kort tag med pärlplattor, men sedan kan dem bli liggandes väldigt länge utan att dem leker med dem. Så köp inte på dig flera ton med pärlor, utan ett par tusen stycken brukar räcke till en början. Ofta kan du köpa burkar med 3000-5000 pärlor, vilket faktiskt räcker ganska länge måste vi säga.