Bakom ratten under effekten av lustgaspatroner, skickar fyra personer till sjukhuset

Ballonger på sätet, tisdagskvällen hög, och det investerar fem personer. En kvinna vid ca 21: 30 förlorade kontrollen över sin bil på Champs-Élysées, slutade loppet på trottoaren.

Läs också: Här köpte vi billiga lustgas patroner på nätet
Läs också: Jämförelse av billiga lustgas patroner med hemkörning
Läs också: Här köper du billigast lustgas tuber i Stockholm!
Läs också: Sveriges billigaste lustgas patroner

Tisdag, September 21, VIII arrondissementet i Paris var huvudpersonen i en allvarlig olycka. På den berömda parisiska avenyn, som förbinder Triumfbågen och Place de la Concorde, en kvinna under effekten av lustgas som körde hennes smarta, välte på den centrala trottoaren och överväldigade flera förbipasserande. Som rapporterats av France bleu Paris transporterades fyra till sjukhuset, varav tre skulle vara i allvarligt tillstånd, medan föraren först skulle ha tagits till sjukhuset och sedan tagits i förvar.

Läs också: Jämför lustgas butiker här
Läs också: Vart du hittar billiga lustgas patroner online
Läs också: Lustgas patroner som är billiga att köpa

Borgmästaren i arrondissementet Jeanne d ‘ hauteserre berättade franska medier att flera ballonger fyllda med lustgas, mer känd som lustgas patroner, hittades i passagerarsätet och att kvinnan skulle filma sig inandas dess innehåll. Han skulle då förväxla bromsen med gaspedalen orsakar olyckan. För borgmästaren “det är nödvändigt att revidera motorvägskoden och inkludera kväveoxid bland de ämnen som är förbjudna att köra”.

Läs också: Här kan du köpa billiga lustgaspatroner i Stockholm
Läs också: Billigast lustgaser köper du här
Läs också: Här bästa lustgas butiken i Stockholm