Vart får man reda på om det är ok med pärlplattor i en taxi?

är det någon mer än mig som har undrat om det är ok att ha med sig pärlplattor i en taxi? jag har försökt att få tag på online-taxi-karlstad.se som är en bra taxi firma från Karlstad. Jag ringde dem via telefon, och dem svarade väldigt snabbt. Kan verka konstigt att jag reagerar så bra över det kan tyckas, eftersom att det just är ett taxi bolag. När dem svara så fråga jag helt enkelt om det var ok att ha med pärlplattor som man köpt från parlplattor.com, och dem sa att det var inga som helst problem.

Dem var mycket proffsiga i sitt agerande och svara snabbt på min fråga. Dem sa att det kan vara bra att lägga alla pärlor och pärlplattor i en plastpåse, eller eventuellt en väska om man har en sådan. Detta då det stundtals kan bli lite skakigt när man åker taxi i Karlstad.

Sagt och gjort så la jag alla mina pärlplattor i en väska som jag tog med mig på min taxi resa mellan Karlstad och Örebro. När jag kom fram betalade jag för min resa, och tog med mig min väska med pärlplattorna. Så jag kan varmt rekommendera alla er som vill göra samma sak som jag, att ta med sig sina pärlplattor på sin taxi resa.